بیزاری دائمی از تلفن کردن می تواند به دلیل اعتماد به نفس پایین، کم بودن سطح رضایت مندی شما از محصول یا خدماتی که ارائه می دهیدیا حتی عدم قطعیت درباره ی ارزش ها و اهداف شخصی تان باشد.

روند ارزیابی همه چیز _ از خود فروش گرفته تا محصولات و ارزش های فروش _ تمام این علل ریشه ای را شناسایی و به افزایش اعتماد و وضوح هدفتان کمک می کند.

هنگام ارزیابی همه ی موارد و کمک به حداکثر کردن تلاش هایتان، موارد زیر را رعایت کنید:

 

Ο فهرستی از مهارت ها و ویژگی های شخصیتی خود تهیه کنید.

آن خصوصیاتی که از شما فروشنده ای خوب و کارمندی با ارزش می سازند. توانایی های شما در حل مسئله چه مواردی هستند؟ آیا سال ها تجربه در جمع آوری اعانه دارید و توجه شما به جزئیات امور است؟

 

Ο در شروع کارتان، ابتدا به مشتریان راضی تلفن کنید.

انجام چنین کاری می تواند خصوصیات مثبت و پیروزمندانه تان را به شما یادآوری کند. این تقویت روحیه، احساسات منفی را، که باعث می شدند شما سمتِ تلفن نروید را از شما دور می کنند!

 

Ο سپس، قبل از قطع کردن تلفن، از مشتری بپرسید چیز دیگری لازم ندارد. درباره ی تلفن های مربوط به مراجعات بعدی، پشتیبانی از محصول یا ارائه ی اطلاعاتی درباره ی محصولات جدید از او سوال کنید.

انجام این مرحله کارتان را پر رونق می کند. به عبارت دیگر، موفقیت دیگری به نمره ی شما می افزاید ومنجر به تلفن هی پشتیبانی سودآوری می شود.

 

Ο بعد از نوشتن فهرست شخصی تان، ویژگی ها و فواید محصولات شرکت تان را بررسی کنید.

هنگام ارزیابی کلیه ی موارد شرکت و خودتان و انتقال آن ها روی جدول، سوالات زیر را از خودتان بکنید:

  • برای این مشتریان چه کاری می کنیم؟
  • چه ویژگی ای ما را از رقبایمان متمایز می کند؟
  • داشتن چه خصوصیاتی مرا به فردی تبدیل می سازد که ان ها باید با او کار کنند؟
  • فواید مخصوص خدمات ما کدامند؟
  • اگر بنا باشد به یکی از دلایل فوق فردی با من داد و ستد کند، آن دلیل کدام است؟

 

Ο گزارش فهرست تکمیل شده تان را جایی دمِ دست بگذارید تا به عنوان منبع ارجاعی مفیدی از محصولات و خدمات و نگرشی سریع به موارد دستچین شده، سریعاً از آن استفاده کنید.

اگر مدت مدیدی است که با بیزاری از تلفن کردن دست به گریبان شده اید، فهرست فوق را هر روز مرور کنید. آن را دم دست نگه دارید تا هر وقت به آن نیاز داشتید، به کمکش اعتماد به نفس و اعتبار خود را بالا ببرید.

 

 

 

 

 

منبع:mohammadnabipour.com

محمدنبی پور:مشاور بازاریابی،فروش و مدیریت

 

 

 

دسته‌ها: فروش

0 دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.